Не-осмомартенска кампания: Микропигментация

В клиника AestheLine вярваме, че грижата за красотата има смисъл, когато не гравитира само около календарни празници. И още, че пълноценното отношение към жената не е кратко явление, а постоянно уважение.

Новата ни кампания „Не-осмомартенски предложения“ е жест към всички вас, които подкрепяте идеята, че красотата няма дата, срок и давност. А поводите за красиви емоции през цялата година оставете на нас!

Представяме Ви микропигментация на вежди – едно специално не-осмомартенско предложение, което деликатно, стилно и незабавно ще промени Вашия облик.

Уплътняването на веждите е естетична процедура в режим на нарастващо търсене. Тази тенденция е факт заради добиващата широка популярност техника „косъм по косъм“, при която се постига резултат, много близък до естествения. Най-търсен сред видовете процедури е методът „микропигментация„, чийто ефект е забележим, най-естествен и в полза на цялостния естетичен облик на лицето.

Само през месец март, в клиника AestheLine можете да получите микропигментация на вежди на преференциална цена от 280 лв, вместо 350 лв. Процедурата включва и второ посещение за ретуширане на веждите.

За да направите информиран избор, можете да се запознаете по-подробно с процедурата тук . На естетичните методи за стилизиране на вежди посветихме статия и в нашия блог.

Можете да заявите час за процедура на тел. 02 405 8000, на info@aestheline.com или на място в клиника AestheLine.

А защо не и да направите подарък на любим човек?

Кажете „не“ на клишетата с нашите не-осмомартенски предложения!