Микродермабразио + антиокс терапия с витамин С

Да запретваме ръкави, да разтворим прозорците, да изчистим всичко излишно, за да дадем път на новото! Ето така Ви предлагаме да влезем бодро и на чисто в април – месецът, който в почти всички култури по света е емблема на светлото начало.
Откъде да започнем? От нас самите, разбира се. Това е точната посока, когато създаваме, творим.
МИКРОДЕРМАБРАЗИО HydraFacial + АНТИОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ С ВИТАМИН С на Medik8 – за дълбоко почистване и дълбоко подхранване на кожата.
Само през април Ви предлагаме курс от 3 процедури, за да се постигне по-добър и дълготраен резултат, на обща стойност 225 лв., вместо 270 лв..
Към всеки закупен пакет, получавате и подарък – едноседмичен, индивидуален режим на хранене, изготвен от нашата нутриционистка Ева – новото усмихнато попълнение в екипа ни.
Какво представлява процедурата?
Микродермабразио на HydraFacial е водно микродермабразио, което нежно премахва мъртвите клетки, благодарение на абразивния и вакуумния накрайници, които работят в синхрон по време на процедурата. Този вид ексфолиация благоприятства изравняването на релефа и омекотяването на кожата.
След всяка по-дълбока ексфолиация, ефектът от нанесените впоследствие продукти се увеличава неколкократно. За пролетта ценно въздействие върху кожата имат антиоксидантите, които възвръщат свежестта й и я подготвят за среща със слънцето. А витамин С е сред най-мощните антиоксиданти! Крайният резултат от цялата процедура е кожа с изравнен тен, подобрена еластичност, с несравним блясък и свеж, младежки вид.