Hydrafacial 5 след ринопластика

Възстановяването на кожата след ринопластика е продължителен процес, съпроводен с изменения, които не винаги изглеждат естетично.

Повишеното омазняване и появата на черни точки са сред най-разпространените проблеми в първите около 6 месеца след оперативна корекция на носа. Това е периодът, в който е необходимо кожата да бъде подпомогната да нормализира естествения си баланс и да „прилепне“ към новата форма на носа.

За възвръщането на качеството на кожата в новата пропорция, както и за съществено намаляване на най-честите проблеми в периода на адаптация, препоръчваме пакет неинвазивна терапия Хидрафейшъл. Поредицата от тези процедури осигурява нежно почистване, предпазва и балансира с комбинация от подхранващи, хидратиращи и антиокс серуми.

Специално за пациентите на д-р Емре Илхан, водещ специалист по ринопластика и външен консултант на клиника Естелайн, създадохме преференциален Хидрафейшъл пакет от пет терапии, който да осигури лесна адаптация на кожата след ринопластика на изгодна цена – 630 лв.