ПРОМОЦИОНАЛНА КОМБИНИРАНА ТЕРАПИЯ „КРАСИВА КАТО ЦВЕТЕ“

ПОДАРЕТЕ СИ ПРОЛЕТНА КРАСОТА!

Промоционалната терапия „Красива като цвете“ е осмомартенският комплимент на Естелайн за дамите, които желаят свежа и здрава кожа, с която да очароват на празника.
Комбинацията от 3 доказно ефективни процедури за експресно освежаване и подмладяване на кожата, стъпка по стъпка, ще заличат следите от умората и стреса в 3 поредни седмици преди празника:

1. Химически пилинг EasyDroxy, който отлично се справя с възстановяването, хидратирането и стягането на кожата, изравнява тена и отстранява фините бръчки. Подходящ е за всички възрасти, фототип и плътност на кожата, не причинява дискомфорт и не предизвиква последващо лющене.
2. Мезотерапия – безболезна, апаратна процедура с подкожно инжектиране на органичен силиций за видимо изравняване и освежаване на тена, свиване на порите и стягане (лифтинг) на кожата.
3. 2D лазерно подмладяване за регенерация и отстраняване на несъвършенства (зачервявания, фини бръчки, неравномерен тен).

 

Направете първата стъпка – обадете се сега, за да запишете час!
Можете да подарите промо пакета на любима жена, като подаръчен ваучер!
Промоционалната оферта за терапията „Красива като цвете“ е валидна до 10 март 2018 г., а закупените пакети могат да се използват до 31 март 2018 г.