Цял живот съм се подлагала на какви ли не диети, ходя редовно на фитнес от 1 година, но в все не бях доволна от постигнатото. Oткакто се подложих на процедури с BTL Exilis, вече с гордост мога да твърдя, че целулита може да бъде победен и то с лекота. Още след първата процедура сантиметърът показа , че съм свалила с по един сантиметър от всяко бедро. Подложих се на 6 процедури преди 2 месеца, а резултатът все още продължава да се подобрява. Благодаря на Д-р Пеев, че ми препоръча именно тази процедура.

Яна Величкова

Случайно попаднах в клиниката за дерматологичен преглед при Д-р Пеев, но съм изключително очарована от професионализма и вниманието, което ми обърна.

Теодора Славова

Здравейте Др. Пеев, Пише ви вашата пациентка от Дубай. Искам да ви благодаря за вашият професионализъм и за добрия ефект, който е на лице. Вие ми направихте лазер за стягане на кожата на лицето и ботокс на челото и около очите , Резултатите са фантастични , лицето изглежда много спокойно и естествено , бръчките ги няма. А и съпругът ми ме насърчава сега за тези процедури, Останаха филърите на горната устна , които не можехме да направим , но аз ще ви се обадя с е-мейл , надявам се до 3 месеца да съм отново в България. Желая ви много успехи.

А. М.

Невероятна клиника!

Ивайло Тодоров