Kim Kardashian and her rejuvenation with laser fotona

Преведохме за Вас последната светска хроника за Ким Кардашиян, която обича да бъде звезда дори под светлините на лазера.

Ким Кардашиан никога не се е срамувала да сподели интимни подробности за своята грижа за кожата. От безбройните видеоклипове, описващи нейната борба с псориазиса, до перманентния грим на тяло или вампирския лифтинг на лицето, Ким показва на феновете си почти всяко външно лечение, което светът на красотата може да предложи.

Сега звездата и майка на четири деца, която навърши 40 години, сподели в Instagram последното си лазерно лечение, а защо не и увлечение. И то не е на лице! Съвсем зад кулисите, Ким се показва по време на лазерна терапия на шията – 4D Tightening Laser, който стимулира естественото производство на колаген в кожата.

Терапията се извършва с медицинска лазерна техника от последно поколение – Fotona. По време на сесията, освен естетвената стимулация на производство на колаген, кожата се изглажда и връща естествените си обеми, без инжекционни препарати.

Лекарите в клиника Естелайн също работят с най-модерната неоперативна лазерна система на водещия производител на медицински лазери Fotona.

С нея се извършват както подмладяващи терапии за лице и тяло, така и иновативни гинекологични терапии за лечение на стрес инконтиненция на урина, естетично вагинално подмладяване и стягане и избелване на лабии.