Пролетно отслабване с EXILIS

Подготовката за пролетта вече започна, а лятото съвсем не е далеч. Сигурно и вие сте натрупали няколко килограма повече през зимните дни заради липсата на спорт и хранителен режим. С удоволствие ви споделяме, че ще ви подложим на 100% промяна, за да се отървете от натрупаните мазнини по тялото и то с процедура, която ще контурира и оформи по-добре различите зони.

Дерматологична клиника Естелайн ви предоставя възможността за процедури EXILIS на 19-и 20-ти март /събота и неделя/ с безплатна консултация от експерта на компанията вносител на апарата Димитър Стамов. Той ще ви разкаже как с комбинацията от ултразвук и монополярна радиочестота се третират несъвършенствата по тялото.

Процедурата EXILIS е изключително приятна и комфортна. Апликатора за тяло загрява мастната тъкан в дълбочина до 2.5 см и предизвиква естествено самоунищожение на мастните клетки. С процедура Exilis се синтезира нов колаген и кожата става по-еластична. Така освен, че ще се освободите от мастните натрупвания, целулит, увиснала кожа и други несъвършенства ще имате нов контур.

Ако комбинирате процедура EXILIS с малко спорт ще видите плочките на корема си, ще премахнете изклчително бързо паласките. Стартирайте пролетта с процедури EXILIS – ново тяло и нов начин да бъдете по-слаби и готови за първите топли дни, когато ще захвърлим палтата и якетата.

Покажете новото си тяло, научете повече за EXILIS от двата специални дни в дерматологична клиника Естелайн. Само с предварителни записвания на тел: 02 405 8000. Подготвили сме специални комбинирани пакети за няколко зони. Може да ползвате процедурата и еднократно в зависимост от натрупаните килограми. Попитайте на тел: 02 405 8000

 

ЦЕНИ:

Една процедура корем и паласки: цена – 200 лв.
Една процедура цели бедра: цена- 300 лв.
Една зона цели ръце: цена – 200 лв.

ПАКЕТНИ ПРОЦЕДУРИ

Пакет 3 процедури: зона: корем и паласки – 500 лв.
Пакет 3 процедури: зона бедра и зона корем – 1200 лв.
Пакет 3 процедури: зона ръце и зона корем – 1000 лв

След консултация със специалист от дерматологична клиника Естелайн може да ви бъде направен индивидуален пакет с различен брой процедури и за различни зони. Запишете се за безплатна консултация на тел: 02 405 8000