Д-р Иван Пеев

др. Иван Пеев
Д-р Пеев е дерматолог и медицински управител на дерматологична клиника Aestheline. Зад гърба си има богат професионален опит натрупан по време на специализацията си в клиниката по дерматология, към Военномедицинска академия, София и като консултант-дерматолог в медицински център.

За периода 2011 г. – 2015 г. е бил асистент в клиниката по дерматология към ВМА, където е преподавал на студенти по медицина към Софийския университет. Д-р Пеев е редовен участник в национални и международни конгреси в областта на дерматологията, дерматохирургията и естетичната медицина.

От 2009 г. участва като изследовател в клинични изпитвания с нови групи медикаменти за лечение на псориазис и атопичен дерматит.

Професионалните му интереси са в областта на лечението на витилиго, псориазис, атопичен дерматит, оперативна дерматология, неоперативно моделиране на тялото (боди контуринг) и неоперативни техники за подмладяване на кожата.
Д-р Пеев е член на Българското дерматологично дружество (БДД), Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Международната асоциация по дерматоскопия (IDS), Европейското дружество по лазерна дерматология (ESLD) и редакторския колектив на международното издание Journal of Pigmentary Disorders.

Д-р Иван Литов

д-р Иван Литов
Д-р Литов e дерматолог и дерматохирург с дългогодишна практика. Работил е като лекар в спешна медицинска помощ, а след това в продължение на шест години е бил началник на медицинската служба във военно поделение.

Специализирал е в клиниката по дерматология и венерология към Военномедицинска академия, София, където впоследствие работи като дерматолог. В продължение на седем години е бил началник на отделението по дерматохирургия в клиниката по дерматология и венерология към Военномедицинска академия. Д-р Литов има придобита магистърска степен по „Здравен мениджмънт”.

Притежава голям опит в областта на дерматохирургията и естетичната дерматология благодарение на професионалния си стаж и множеството курсове по дерматохирургия, лазертерапия, криотерапия и естетична дерматология.

Д-р Димитър Цветков

Д-р Димитър Цветков
Д-р Цветков е завършил Висш Медицински Институт – Плевен с отличен успех, степен „Магистър по медицина“, с професионална квалификация „Лекар“.
Притежава квалификация „Лекар специалист“ по специалността „Акушерство и гинекология”, придобита в МУ-Плевен. Специализирал е в Клиника по гинекология към Университетски клиничен център – Любляна, Словения, във връзка с работа по докторантски проект „Увреждания на тазовото дъно при раждане“по програма „ERASMUS” на ЕС.

Участвал е в редица конгреси, научни форуми и семинари в България, Украйна, Гърция, Словения, Италия, Великобритания, Унгария и др. по проблемите на ендоскопската хирургия, съвременни проблеми на репродуктивната медицина, медикаметозен аборт и контрацепция, урогинекология.
Д-р Цветков е работил като лекар-специалист в областта на акушерството и гинекологията в болнични заведения в Словения, а в момента практикува в една от водещите клиники по специалността си в България.
Професионалните му интереси са свързани с репродуктивната медицина, нарушение на тазовото дъно и урогинекологията.

Член е на Български лекарски съюз (БЛС), Zdravnicka zbornica Slovenije (ZZS), European Society of Humane Reproduction and Embryology (ESHRE), International Federation of Professional Abortion and Contraception Providers (FIAPAC), International Urogynecology Association (IUGA)

Стела Георгиева

Стела Георгиева
Стела Георгиева е дипломиран медицински козметик в дерматологична клиника Aestheline.
Тя е защитила с отличен успех бакалавърска степен по специалността „Медицинска козметика“ в Медицински университет – София.

Благодарение на образованието й, включващо изучаване на физиология и анатомия на кожата, дерматология, състав и произход на козметичните продукти, Стела притежава задълбочени познания и компетентност да подбира и прилага индивидуални терапии за своите пациенти. Непрекъснато обогатява знанията си като посещава различни конгреси и семинари, свързани с приложението на козметиката и грижата за кожата при дерматологични проблеми. Активно участва като презентатор в специализирани научни сесии по козметология.

Освен в козметиката, нейните интереси са в областта на професионалния грим и масажите, като и с двете се е занимавала професионално.

Мария Илиева

др. Мария Илиева
Мария Илиева е магистър кинезитерапевт, завършила своето образованието в Национална спортна академия “Васил Левски“.
Притежава дългогодишен професионален опит в грижите, насочени към моделиране на тялото и лазерната епилация. Специализиран опит и компетентност в процедури за тяло, мануални и апаратни терапии за редуциране на мастни натрупвания, възстановяване еластичността на кожата и тонизиране на тялото.
Индивидуален подход при изготвяне на персонали подмладяващи, отслабващи и антицелулитни програми.
Придобити сертификати за работа с най-съвременната апаратура за лице и тяло.