Д-р Иван Пеев

Д-р Иван Пеев е медицински управител на дерматологична клиника Aestheline и ръководител на направления „Дерматология“  и „Естетични процедури“. Богатия си професионален опит придобива основно в клиниката по дерматология към Военномедицинска академия, София, където до 2015 г. е и асистент преподавател. Д-р Пеев консултира пациенти по покана на различни медицински центрове в София и в страната.

Клиничният подход на д-р Пеев представлява синергия между утвърдената му лекарска експертиза и съвременните лазерни системи. Ефективността му се изразява в прецизиране и оптимизиране на степента и времето за лечение и постигане на максимален естетичен резултат.

Заради специфичния си опит в използването на иновативни лазерни технологии, д-р Пеев е предпочитан лектор и участник във водещи национални и международни форуми. През 2016 г. д-р Пеев печели наградата на Европейската академия по дерматология и венерология (EADV) за съществен принос в развитието на съвременни подходи в дерматологията.

От 2009 г. насам, клиничният опит в практиката на д-р Пеев подпомага научни изследвания, насочени към иновативни методи за лечение на псориазис, витилиго и атопичен дерматит.

Д-р Пеев е член на Българското дерматологично дружество (БДД), Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Международната асоциация по дерматоскопия (IDS), Европейското дружество по лазерна дерматология (ESLD) и редакторския колектив на международното издание Journal of Pigmentary Disorders.

Д-р Силвия Оручева

Д-р Силвия Оручева e дипломиран акушер-гинеколог и ръководител на направление „Акушеро- гинекология и естетична гинекология“ в клиника Aestheline. Тя има задълбочени интереси в областта на естетичната гинекология и възможностите на лазерната терапия за повишаване на качеството на живот.

По-голямата част от практическия си опит придобива в МБАЛ Acibadem City Clinic Tokuda Hospital Sofia. От 2010 г. става член на Асоциацията по медицина в Испания с право на практикуване в страната. В периода 2011-2013 г. работи като лекар в гр. Памплона, Испания, където основна целева група пациенти са млади хора със спортна кариера.

Към момента д-р Оручева се обучава по индивидуална програма в клиниката Hospital Universitario Madrid Monteprincipe, под супервизията на д-р Сесар Аройо, председател на испанската Асоциация по естетична гинекология. Обучението е с изцяло практически фокус върху лазерното лечение при дисфункции след травматично раждане, при възрастови изменения и намалена сексуална удовлетвореност.

Д-р Оручева е участник в редица квалификационни курсове в областта на акушерството и гинекологията в цяла Европа. Научните й интереси са в областта на естетичната гинекология и нарушенията на тaзовото дъно, доброкачествени и злокачествени заболявания, профилактика и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, както и минимално инвазивна хирургия. Д-р Оручева е член на Български лекарски съюз. От началото на 2018 г. д-р Оручева е част от екипа и на МБАЛ Вита, отделение по акушерство и гинекология.

Татяна Волошина

Татяна Волошина е дипломиран масажен терапевт и физиотерапевт с придобити разнообразни специализации в областта на мануалните и апаратните процедури за тяло.

Сертифицирана е от НСА „Васил Левски“, София в прилагенето на класически, източноазиатски, антицелулитен, спортен, ароматерапевтичен, лимфо-дренажен масажи. В продължение на много години, в практиката си създава авторски сесии, с които да отговори на индивидуалните и специфични потребности на своите клиенти.

Татяна има задълбочени интереси и професионален опит в сферата на музикалните и визуални изкуства. Вдъхновението си от артистичния свят интегрира с творчески финес и в масажните техники.

Доказаните й умения като физиотерапевт, широката й култура, както и възможността да разговаря със своите клиенти на руски, украински, английски и български език, са причина за огромното доверие към нея.

Жанет Георгиева

Жанет Георгиева е мениджър “Обслужване на клиенти” в клиника Aestheline. Тя се грижи за това, процесите на взаимодействие с клиентите да бъдат плавни, ефективни, общуването – приятно, а данните – обработени и класирани подходящо. Удовлетвореността, информираността и комфорта на всеки клиент са основни измерители за успешна работа, според нея.

Организаторския си талант Жанет развива в продължение на няколко години като консултант по био продукти и здравословни храни. Сред интересите й са здравословния стил на живот с акцент върху храненето и двигателната култура, психологията и интериорния дизайн. За нея “ред” и “хармония” са допълващи се понятия и съществуват навсякъде около нас.

Стремежът да работи с принос към красотата, уникалността и личния потенциал я мотивира да стане част от екипа на клиника Aestheline.

Външни консултанти

Стела Георгиева

Стела Георгиева е дипломирана с отличие като медицински козметик по специалността „Медицинска козметика“ в Медицински университет, София.

В работата си тя всекидневно прилага своите задълбочени познания и компетентност в областта на дерматологията, а доказаният й опит я прави предпочитан консултант при избора на индивидуални терапии. Водещ подход в практиката на Стела е внимателният подбор на козметични продукти на база на техния състав и произход.

Стела непрекъснато обогатява знанията си с квалификационни курсове и семинари, свързани с приложението на козметиката и грижата за кожата при дерматологични проблеми. Сред завършените експертни обучения в нейното портфолио са: курс по микропигментация на вежди, работа с козметични лазери и други. Активно участва като презентатор в специализирани научни сесии по козметология. Освен в козметиката, нейните интереси и опит са и в областта на професионалния грим и масажите.

Деница Андонова

Деница Андонова е холистичен специалист, съчетаващ в консултациите си знания и умения от различни сфери. В практическата си работа тя подкрепя клиентите си да открият вътрешните си ресурси, да се доверяват на себе си, да се чувстват балансирани, тонизирани, енергични, да управляват ефективно емоциите си и да създават съзнание за процъфтяване. Целта е хора със стресово ежедневие да съставят цялостна холистична стратегия за своето благоденствие на всички нива и да я следват с лекота и осъзнатост, постигайки желаните резултати.

Деница е сертифициран специалист по Корпоративен уелнес, магистър по Позитивна психология, Трудова и организационна психология, Развитие и управление на човешките капитал. Работи активно с метода за енергиен баланс Кинезиология. Сертифициран инструктор е по К-Power към Международния колеж по професионална кинезиологична практика, Нова Зеландия. Сертифициран терапевт по вибрационна терапия с Австралийски цветни есенции за постигане на емоционален баланс. В момента завършва докторантура към Стопански факултет на Софийския университет, специалност Корпоративно благополучие.

Деница е консултант към IAEDP и УНИКАЛ по хранителни разстройства. Автор е на книгата Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си. Основател и визионер на проекта How Thrive – уеб платформа за изграждане на позитивни навици и фокус, освобождаване от стреса, постигане на баланс между работа и личен живот и управление на енергията.

Д-р Сезар Аройо

Д-р Сезар Аройо е експерт в областта на медицинските лазери, с над 20-годишен опит в естетичните и лечебните лазерни процедури и естетичната гинекология.

Той е председател на Испанското дружество по естетична, фукционална и регенеративна гинекология, член е на научния комитет на Международната асоциация по естетична гинекология и сексуално здраве IAAGSW, а също и на Международното дружество по естетична, генитална хирургия и сексология (ISAGSS). Председател на научния комитет на Португалската асоциация по естетична гинекология. Той е директор на испанския клон на Ибероамериканската лазерна академия.

Член е на престижното Американско дружество за медицински хирургически лазери
(ASLMS) и Испанското дружество по медицински хирургически лазери (SELMQ).
Почетен член на Португалската асоциация по естетична медицина.

Д-р Аройо е гостуващ преподавател в няколко университета – „Рей Хуан Карлос”, Мадрид (магистърска програма по естетична медицина), Алкала де Енарес и Комплутенсе, професор по магистърската програма за модерни техники и естетична лазерни процедури в болница NISA, Валенсия. Преподавател в Laser and Health Academy.

Д-р Аройо преподава няколко курса за лекари с опит в управлението на лазерна дермоестетика, както и специализирани конференции за развитието в тази конкретна област както на национално, така и на международно ниво. Публикува много глави от книги и статии в национални и международни медицински списания.

Понастоящем е ръководител на отдел „Медицински, регенеративни и естетични лазери“ в болницата „HM Monteprincipe“. Ръководи и собствена практика в Мадрид, Испания. Д-р Аройо е завършил медицина в Мадридския университет Комплутенсе.
Специлизирал е семейна и общa медицина. Защитава докторска дисертация на тема лазери.

Д-р Емре Илхан


Д-р Емре Илхан е водещ специалист по ринопластика с над 15 години опит в областта на оториноларингологията, ринопластиката и отопластиката. Има повече от 6000 оперирани пациенти. Заедно със своя медицински екип RhinoTeam, д-р Емре Илхан е един от първите хирурзи, въвели и приспособили ултразвуковата технология в ринопластиката.

Той е водещ лектор по теми, свързани с технологичните иновации в ринопластиката. Д-р Емре Илхан е роден в Истанбул през 1976 г. Завършва средното си образование в гимназия „Sırrı Yırcalı“ през 1994 г., а висшето си образование през 2000 г. – в Ege University Faculty of Medicine, Измир.

През 2001-2005 г. изучава оториноларингология (уши, нос, гърло) във Vakıf Gureba Training and Research Hospital в Истанбул, както и хирургия на главата и шията. През 2005-2006 г. завършва военната си служба в Chief Erzurum Mareşal Çakmak Military Hospital Clinical.

Изследователските му интереси включват естетична и функционална хирургия на носа. Той е признат член на Турското дружество по оториноларингология, хирургия на глава и шия, Европейското дружество по алергология и клинична имунология, Европейската асоциация по лицева пластична хирургия, Турската асоциация по лицева пластична хирургия, Turkish Sleep Research Society, Mediterranean Countries Otology Neurotology Society и Турската медицинска асоциация.

От 2006 г. работи в собствената си клиника в Истанбул, а от 2018 г. е и сред външните консултанти на клиника Aestheline.
Резултати на негови пациенти можете да разгледате тук.

Д-р Андреа Арменти

Д-р Андреа Арменти е с близо 15 години хирургически опит и специализации в областта на оперативната естетика.

Роден е в Торино, Италия, през 1981 г. Завършва с отличие Медицина и хирургия през 2006 г. От 2008 до 2012 г. е част от хирургичния екип на Проф. Н. Скудери – директор на катедра „Пластична хирургия“ в университета „La Sapienza“, Рим, където специализира „Пластична, реконструктивна и естетична хирургия.“

През 2016 г. защитава докторска степен по Регенеративна хирургия в университета „Tor Vergata“, Рим, заедно с проф. В. Червели. Печели конкурс на Американския съвет по „Естетична лазерна хирургия“ (ABALS) и завършва магистратура по „Естетична и уелнес медицина.“
Член е на Европейската комисия по пластична хирургия (EBOPRAS).

Със същата страст, показана към хирургията, днес той е насочил своя професионален интерес към лицевата естетика, като съсредоточава вниманието си към изучаването на устните. От формата до „дизайна“ им, от 3D геометрията до тяхната съвършена симетрия, д-р Арменти използва възможностите и напредъка на технологиите за усъвършенстване на човешките устни, като постига уникални резултати, без болка или постоперативни травми.

От 2018 г. е сред външните консултанти на клиника Aestheline.
Резултати на негови пациенти можете да разгледате тук.