Д-р Иван Пеев

др. Иван Пеев
Д-р Пеев е дерматолог и медицински управител на дерматологична клиника Aestheline. Зад гърба си има богат професионален опит натрупан по време на специализацията си в клиниката по дерматология, към Военномедицинска академия, София и като консултант-дерматолог в медицински център.

За периода 2011 г. – 2015 г. е бил асистент в клиниката по дерматология към ВМА, където е преподавал на студенти по медицина към Софийския университет. Д-р Пеев е редовен участник в национални и международни конгреси в областта на дерматологията, дерматохирургията и естетичната медицина.

От 2009 г. участва като изследовател в клинични изпитвания с нови групи медикаменти за лечение на псориазис и атопичен дерматит.

Професионалните му интереси са в областта на лечението на витилиго, псориазис, атопичен дерматит, оперативна дерматология, неоперативно моделиране на тялото (боди контуринг) и неоперативни техники за подмладяване на кожата.
Д-р Пеев е член на Българското дерматологично дружество (БДД), Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Международната асоциация по дерматоскопия (IDS), Европейското дружество по лазерна дерматология (ESLD) и редакторския колектив на международното издание Journal of Pigmentary Disorders.

Д-р Силвия Оручева

Д-р Силвия Оручева
Д-р Оручева завършва медицина през 2009 г. в Тракийски Университет Стара Загора.
През 2010 г. става член на Асоциацията по Медицина в Испания с право на практикуване в страната. За периода 2011 г. – 2013 г. работи като лекар в Испания.

През 2013 г. печели конкурс и започва обучение като лекар специализант по Акушерство и Гинекология в МБАЛ Токуда Болница София с научен ръководител д-р Илия Карагьозов.

През периода юли 2017 г. до януари 2018 г. след приключване на специализацията работи като лекар ординатор в Отделение по Обща и Онкологична Гинекология, Тазова Хирургия и Акушерство в МБАЛ Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София.
През декември 2017 г. придобива специалност по Акушерство и Гинекология.

От февруари 2018г. е част от екипа на д-р Илия Карагьозов в МБАЛ Вита Болница като лекар специалист в отделение по Акушерство и Гинекология.

Професионалните интереси на д-р Оручева са в областта на естетичната гинекология и нарушенията на тaзовото дъно, доброкачествени и злокачествени заболявания в гинекологията, профилактика и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, минимално инвазивната хирургия в гинекологията.

Има следните завършени курсове: Международен курс по ултразвук в Акушерството и Гинекологията (2014 г. и 2015 г.); Практически курс по Ултразвуков скрининг на бременността, феталната морфология, доплер, 3/4D ехография ( 2016г.); Office Hysteroscopy training workshop Theory Live Hysteroscopy Hansd- on training ( 2016 г. Faculty: prof. Sergio Haimovich, MD,PhD );

Д-р Оручева е член на Български лекарски съюз ( БЛС ); Участник в научни статий, публикации и участия в конгреси съвместно с д-р Илия Кaрагьозов.

Стела Георгиева

Стела Георгиева
Стела Георгиева е дипломиран медицински козметик в дерматологична клиника Aestheline.
Тя е защитила с отличен успех бакалавърска степен по специалността „Медицинска козметика“ в Медицински университет – София.

Благодарение на образованието й, включващо изучаване на физиология и анатомия на кожата, дерматология, състав и произход на козметичните продукти, Стела притежава задълбочени познания и компетентност да подбира и прилага индивидуални терапии за своите пациенти. Непрекъснато обогатява знанията си като посещава различни конгреси и семинари, свързани с приложението на козметиката и грижата за кожата при дерматологични проблеми. Активно участва като презентатор в специализирани научни сесии по козметология.

Освен в козметиката, нейните интереси са в областта на професионалния грим и масажите, като и с двете се е занимавала професионално.