Стажантска програма „Млад и можещ“

В клиника AestheLine държим на високите медицински стандарти и високата успеваемост при всеки отделен случай. За нас приемствеността, непрестанното усъвършенстване и споделеният опит са гаранция, че пациентите ще получат най-подходящата помощ и лечение. В клиниката често обсъждаме казуси и конкретни случаи екипно, защото вярваме, че повече специалисти мислят по-добре и че споделеният опит изгражда стабилен личностен подход.

В подкрепа на качествената медицинска практика в областта на дерматологията и дерматологичната и лазерна естетика, стартирахме стажантска програма, която дава възможност на млади лекари и специализанти да придобият опит в реална среда, да се запознаят с възможностите на новите технологии и да изградят надежден подход, което ще им помогне в бъдещата лекарска практика.

Предвид възможностите и оборудването на клиниката, при нас се обучават млади лекари с различни интереси в сферата на дерматологията и дермато-естетиката.

Стажовете се провеждат по индивидуална за всеки участник програма, под ръководството на д-р Иван Пеев, медицински управител и ръководител на направления „Дерматология“ и „Естетични процедури“ в клиника AestheLine.

За повече информация, можете да се свържете с нас на 0988 15 61 61, 02 405 8000 и info@aestheline.com .

Училище „На среща със специалиста – всичко за кожата“

Клиника естелайн отвънДерматологична клиника Естелайн е мястото, където може да се поглезите с разнообразни естетични процедури за лице и тяло, както и да намерите съвременно лечение на различни кожни проблеми.

Блогът на нашия сайт има за цел полезната информация, която подготвяме да достигне до нашите пациенти. А за да бъдем максимално близо до вас, взехме решение да пренесем виртуалния разговор в реален.

Новият ни проект – Училище „На среща със специалиста – всичко за кожата“ стартира през март 2017 г.
Всеки месец обсъждаме полезни теми в приятната и изискана обстановка на конферентната ни зала под формата на безплатни семинари. Нашите специалисти отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват за това как да поддържате кожата си здрава и красива.

Предстоящият семинар ще се проведе на 31.03.2018 г. от 11 часа.
Темата на мартенския семинар ще бъде „Околоочният контур“.

Считан с основание за най-деликатната зона на лицето, околоочният контур е преразположен към многобройни проблеми.
Подпухването и тъмните кръгове, фините линии и бръчки около очите състаряват и създават непривлекателна визия, която често обезсмисля всички останали разкрасителни усилия.

Дерматологичните специалисти на Естелайн ще обсъдят с участниците в семинара всички важни въпроси, касаещи грижите за деликатната зона и подходящите терапии за третирането й.
В рамките на семинара са предвидени и демонстрации на различни процедури за ефективно освежаването и подмладяването на околоочната зона.

Следете ни във Facebook за повече информация.

Теми на досегашните безплатни семинари на Естелайн:
Март 2017: „Как да подберем правилната козметика“
Май 2017: „Борба с целулита“ съвместно с FitPersona и Цвета Капитанова
Юни 2017: „Паметта на Вашата кожа – защо казваме, че не съществува „здравословен“ тен“
Октомври 2017: „Лечение на белези“
Февруари 2018: „Апаратната мезотерапия: силиций, хиалурон и витамини за кожата“