Амбицията и желанието на основателя на Естелайн д-р Иван Пеев е клиниката да бъде място, където всеки може да получи професионална медицинска помощ за дерматологичен проблем и комплексна, съобразена с индивидуалните нужди, естетична корекция.

Дерматологична клиника Естелайн разполага с модерна апаратура (лазерни системи, IPL, радиочестота, фототерапия и др.) с международен сертификат за качество и отговаряща на съвременните медицински стандарти. Продуктите, с които работят специалистите в Естелайн, са висококачествени и медицински тествани.
Екипът на клиниката е от специалисти с медицинско образование: дерматолог, дерматохирург, гинеколог, медицински козметик и кинезитерапевт.
Общото за всички професионалисти в екипа е желанието непрекъснато да се развиват. Затова обучението и споделянето на опит с други колеги са важни за мотивацията на екипа и гарантират напредъка на Естелайн.

„Отдавна не разглеждаме човешкото тяло като съставни части. Здравата кожа и красотата са взаимосвързани. Вярвам, че тази връзка не трябва да се къса. Именно затова, преди да препоръчаме някои от разнообразните ни апаратни, козметични и мануални терапии за подмладяване на лицето и скулптуриране на тялото, ние внимателно се запознаваме със спецификата, желанията и начина на живот на пациента. Създаваме индивидуални програми за всеки пациент и залагаме на неинвазивни методи, които не са свързани с неприятни усещания или дълъг възстановителен период и са с отличен профил на безопасност.

д-р И. Пеев, водещ дерматолог и медицински управител на Естелайн